Çelik Kapı Fiyatları

Çelik Kapı

Çelik kapı günümüz koşullarında neredeyse kullanımı zorunlu hale gelen ürünlerdendir. Başta can güvenliği olmak üzere maddi kaynakların korunmasında büyük bir öneme sahip böyle ürünler büyük küçük demeden her tarz ortamda kullanılabilir. Başta yaşam alanları olmak üzere ofis, iş yeri ve birçok yerin ana güvenliği böyle ürünlere bağlıdır.

Çelik Kapı Çeşitleri

Farklı ölçülerle hazırlanan çelik kapı ve kasaları hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen ürünlerdendir. Ebatlarına göre tek ta da çift kanatlı olarak hazırlanan ürünlerin en dikkat çeken özelliği uzun ömürlülük ve darbelere karşı dayanıklılıktır. Ev ve iş yeri dekorasyonunda giderek önemi artan böyle kapı türlerinde onlarca farklı renk seçeneği mevcuttur.

Çelik Kapı Fiyatları Ne Kadar?

Çelik kapılar için sunulan satış fiyatları birden fazla etkene bağlı olarak değişir. ModelKa çelik kapı markası, ürünün ebatları, tasarımda kullanılan malzemeler ve ek özellikler fiyatı yakından etkiler. Güvenlik açısından zorluk seviyesi artan çelik kapıların fiyatları da yükselecektir. Her bütçeye uygun kapı seçeneklerini görmek isterseniz Hemen Arayın.